Over Proud Auntie

Proud Auntie Illustrations

Wat leuk dat je komt kijken! Mijn naam is Stephanie en ik ben de maker achter Proud Auntie.

Ik heb altijd graag getekend en geschilderd, niet zo gek met ouders die zelf ook creatief zijn, maar ik deed dit niet voor mijn werk. Af en toe maakte ik wel eens wat voor anderen en daar bleef het wel bij….

Tot in 2020 mijn leven compleet veranderde: ik werd voor het eerst mama en ook nog eens trotse tante! Daarvoor speelde ik al een tijdje met de gedachte om Proud Auntie op te richten, maar met 39 weken zwangerschap heb ik echt de stoute schoenen aangetrokken en ben ik naar de Kamer van Koophandel gewaggeld om me in te schrijven.

Onze zoon Leon werd een paar dagen erna geboren en Proud Auntie voelt echt een beetje als mijn tweede kindje.

Ik maak met heel veel liefde illustraties voor anderen en ontwerp kaarten. Mijn illustraties zijn rustig van opzet en toch ontzettend kleurrijk. Ik meng het liefst heel veel kleuren met elkaar om zo iets unieks te maken. Ook zijn ze gedetailleerd en een tikkeltje nostalgisch.

Alle illustraties zijn door mij met de hand geschilderd met aquarel of getekend met inkt en potlood en daarna digitaal bewerkt. Ik verwerk graag persoonlijke elementen van de opdrachtgever in de illustratie.

Maar beelden zeggen meer dan woorden, dus neem vooral zelf een kijkje op mijn site als je nieuwsgierig bent geworden.

Spreekt mijn stijl jou aan en heb je een leuke opdracht in gedachte? Of heb je gewoon een vraag? Neem dan hier geheel vrijblijvend contact met mij op.

ProudAuntie Illustrations geboortekaartjes op maat35